winkelmandje
Morgen gratis* in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.30 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Pink gellac nagellak blauwe kleuren

Pink Gellac Blauwe Gellak Nagellak Kleuren

Rust, Ruimte en Vrijheid

De kleur blauw zie je bijna overal. Het is een heldere kleur die vredelievend is en een kalmerend effect heeft. Denk aan donkerblauwe oogschaduw, jeans en tropische stranden met een fel blauwe zee. Ook blauwe nagellak blijft populair in het beauty segment. Het is makkelijk te combineren met verschillende outfits en make-up looks. Pink Gellac heeft 12 verschillende blauwe gel nagellak kleuren. De kleuren kunnen uitgehard worden onder een LED of UV lamp. De kleuren moeten onder de LED lamp 60 seconden uitharden en onder de UV lamp 120 seconden. Bekijk alle nagellak kleuren van Pink Gellac.

Blauwe kleuren

Tropische stranden 
In de natuur kom je allerlei verschillende kleuren blauw tegen. Denk aan de tropische stranden van de Bahama's, Bali en het Caribisch gebied. De zee varieert van licht-, tot donker- en azuurblauw. Het geeft een kalmerend en ontspannen gevoel. 

Make – up
Ook in de beauty industrie zijn blauwe manicures super trendy! Blauw verovert de catwalk en maakt zijn opmars in de make-up industrie, ook de nagellak industrie wordt niet overgeslagen. We love it! In de zomer krijgt zelfs de blauwe mascara weer haar intrede. Door de variatie aan blauwe gel nagellak kleuren is er voor elke gelegenheid een passende kleur. Wat dacht je van de nieuwe Majestic kleur; Marvelous Blue? Of ga je liever voor een zachte pastelkleur, zoals Sky Blue?

Pink gellac blauwe kleuren nagellak

Jeans 
Spijkerbroeken, spijkertops, spijkerblouses en ga zo nog maar even door. Allemaal hebben ze een lichtblauwe of donkerblauwe kleur. Je ziet ze overal op straat, soms zelfs met een leuke wassing. Er gaat geen dag voorbij dat de spijkerbroek niet gedragen wordt. Het blijft een populair item, die zeker niet mag missen in jouw kledingkast!