Veilig betalen

Betalen bij Pinkgellac.nl vind altijd plaats tijdens een beveiligde internetverbinding en is dus uiterst veilig! Bij ons kan je op de volgende manieren jouw bestelling eenvoudig en veilig betalen;

pink gellac veilig betalenpink gellac veilig betalen

1. iDeal (NL)
Bij Pinkgellac.nl kun je veilig betalen met iDeal. Zodra je voor deze betaalmethode kiest dan betaal je onlineviaje eigen bank en wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven. Wij ontvangen direct van jouw bank bericht dat de bestelling is betaald waardoor wij jouw bestelling na het plaatsen direct vrijgeven en aan je verzenden.


Je kan met iDeal betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij de ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab.

2. AfterPay (NL)
Wil je de bestelling eerst ontvangen en daarna betalen? Dat kan! Via AfterPay kan je via digitale acceptgiro betalen binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Het grote voordeel hiervan is dat je pas betaalt als je zeker weet dat je de bestelling wilt behouden.

AfterPay vanuit België
Momenteel is het vanuit België nog niet mogelijk om te bestellen via AfterPay, onze excuus hiervoor. Wanneer je een bestelling vanuit België probeert te plaatsen met AfterPay als methode verschijnt telkens de melding dat jouw adresgegevens niet kloppen. Dit komt omdat adresgegevens vanuit België niet door het AfterPay systeem worden herkend. Wij verzoeken je te kiezen voor onze overige betaalmethodes zoals PayPal, Bancontact/Mister Cash of bankoverschrijving. 

Betalen via AfterPay is heel gemakkelijk en gaat al volgt;
- Selecteer AfterPay als achteraf-betaalkeuze
- Vul de gevraagde gegevens in die AfterPay nodig heeft voor een correcte betaalafwikkeling
- Aan de hand van de bestelgegevens die jij hebt ingevuld doet AfterPay online een snelle gegevenscheck
- Na afronding van de gegevenscontrole rond u het bestelproces af en klik je op ‘Afronden’
- Zodra jouw bestelling is vrijgegeven door AfterPay versturen wij direct je bestelling
- Na ontvangst kan je jouw bestelling op je gemak zien, proberen en ervaren
- Na ontvangst van je bestelling ontvang je van AfterPay een betaaloverzicht per e-mail
- Het orderbedrag kan je heel gemakkelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling betalen
- Betaal de bestelling via de iDeal betaal button in de digitale factuur of dmv overschrijving

Betaal binnen 14 dagen aan AfterPay
Jouw bestelling moet je rechtstreeks aan AfterPay overmaken en niet naar ons. Je ontvangt per e-mail een betaaloverzicht van AfterPay. Heb je deze niet ontvangen? Klik hier om deze op te vragen. 

AfterPay bankgegevens;
Ten name van; AfterPay BV te Heerenveen, Nederland
Rekeningnummer; 59.81.52.180
Iban; NL24ABNA0598152180

Vergeet niet jouw AfterPay kenmerk bij de betalingen te vermelden.

Als je de betaling toch aan ons over hebt gemaakt dan blijft de rekening bij AfterPay openstaan en kan je alsnog een herinnering ontvangen. Heb je de betaling aan ons overgemaakt? Breng ons dat direct op de hoogte via email aan [email protected]. Vermeld altijd uw ordernummer zodat wij jou nog sneller kunnen helpen. 

Heb je de bestelling geplaatst via AfterPay en heb je vragen over het betalen van je bestelling? Klik hier om naar de site van AfterPay te gaan en vind het antwoord op jouw vraag. Wil je liever telefonisch contact? Bel dan met het Klanten Contact Center van AfterPay op 020 7 230 270, dit informatienummer kost € 0,75 cent per gesprek plus jouw gebruikelijke belkosten. Het Klanten Contact Center is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 18.30 uur en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. 

3. PayPal (NL/BE/EUR)
Met PayPal betaal jij je bestelling snel veilig online met jouw e-mailadres en wachtwoord. Geen gedoe meer met keer op keer creditcardnummers of bankgegevens invullen, in slecht 1 stap is het betalen geregeld. De betaling van jouw bestelling is direct geregeld, dus bestel je op werkdagen voor 21.00 uur? Dan heb je de bestelling de volgende dag in huis!

Uw PayPal account 

Voor het betalen via PayPal maak je eenmalig een account aan. Heb je nog geen PayPal account? Klik hier om er snel en eenvoudig er eentje aan te maken. Aan je PayPal account kan je een credit card koppelen of jouw bankrekening, klik hier voor meer informatie. Zodra jij online via PayPal betaald wordt het geld via PayPal van je rekening afgeschreven of van je creditcard afgeboekt. Het koppelen van een credit card of bank/giro is niet noodzakelijk. Je kan vooraf ook op elke gewenst moment een tegoed storten op je account en betaal je de bestelling met het tegoed van jouw PayPal account. Let hierbij op dat er voldoende tegoed op het account staat als je niets hebt gekoppeld.

Veiligheid via PayPal gegarandeerd
Jouw transacties via PayPal worden 24 uur per dag, 7 dagen per weekt bewaakt door een team van veiligheidsspecialisten. Dit team identificeren verdachten activiteiten om jou te beschermen tegen frauduleuze transacties. Pinkgellac.nl is daarom ook PayPal Verified dat betekent dat wij de belangrijkste veiligheidscontrole door PayPal succesvol hebben gepasseerd. Deze PayPal Verified certificatie verhoogt de algemene veiligheid en ontvangt u als koper met het betalen via PayPal altijd aankoopbescherming op uw bestelling bij Pinkgellac.nl

Aankoopbescherming op uw bestelling
Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Daarom kan je er zeker van zijn altijd geleverd te krijgen en wij jouw de allerbeste support en garanties geven. Natuurlijk begrijpen wij het als je liever nog meer zekerheid bij het plaatsen van jouw bestelling krijgt. Met de aankoopbescherming via PayPal zijn al jouw online aankopen bij Pinkgellac.nl gedekt. De aankoopbescherming van PayPal houd in dat wanneer je niet geleverd krijgt of in het geval van een eventueel geschil PayPal jou het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten aan jouw vergoed. Klik hier als je meer wilt weten over de PayPal aankoopbescherming.

4. Bancontact/MisterCash (BE)
Je kan bij Pinkgellac.nl heel gemakkelijk en uiterst veilig betalen vanuit België met jouw Bancontact/Mister Cash kaart. Door de bestelling met Bancontact/Mister Cash te betalen wordt de bestelling direct vrijgegeven en aan je verzonden. Betaal je dus de bestelling vanuit België met Mister Cash? Dan geld op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag jouw bestelling in huis.

Om veiligheid te garanderen gebeurt de kaartbetaling via Mister Cash in drie stappen;
- Allereerst wordt u als gebruiker geïdentificeerd. Tijden de online betaling gebeurt dit door het kenbaar maken van de kaartgegevens,
- Vervolgens volgt de authenticatie met behulp van de digipass of kaartlezer. Hierdoor kunnen er geen online transacties gebeuren met een gestolen kaart.
- Als laatste geeft u toestemming de transactie door te laten gaan en vind de autorisatie plaats.

Ben je nog niet in het bezit van een Bancontact/Mister Cash kaart? Vraag deze dan hier bij een van de kaartuitgevers aan. 

5. Sofort Banking (DE)
Met Sofort Banking is betalen vanuit onder andere Duitsland bij Pinkgellac.nl makkelijker dan ooit! Je gebruikt hiervoor gewoon jouw vertrouwde gegevens van Internetbankieren en hoef je je niet vooraf te registreren. De betaling vind real-time plaats, zodat je de bestelling sneller dan bij een gewone bankverschrijving direct aan je kan worden verzonden.

Betalen via Sofort Banking doe je al volgt;
- Selecteer Sofort Banking als betaalmogelijkheid
- Nadat je op de knop ‘Afronden’ hebt geklikt wordt je automatisch naar het beveiligde betaalformulier geleid
- De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen zodat je alleen jouw bank hoeft te selecteren.
- Vervolgens geef je de overschrijving vrij met een bevestigingscode.
- De gegevens worden gecodeerd aan jouw rekening voor internetbankieren overgedragen
- Wij ontvangen real-time een bevestiging dat je de overschrijving bij jouw eigen internetbankieren in opdracht hebt gegeven
- Jouw bestelling wordt direct vrijgegeven en door ons verwerkt en aan jou verzonden. 

Wil je meer informatie over het betalen via Sofort Banking? Klik hier en lees alles wat jij wilt weten!

6. Bankoverschrijving (NL/BE/EUR)
Als alle andere betaalmogelijkheden voor u niet de juiste keuze is dan is je bestelling betalen per internetbankieren wellicht een goed alternatief. Houd er wel rekening mee dat de betaling 1 tot 3 werkdagen onderweg kan zijn voordat het door ons is ontvangen. Met name betalingen vanuit België kunnen langer onderweg zijn dan dat u verwacht. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling direct vrijgegeven en door ons centraal magazijn verwerkt en verzonden. Wil je de bestelling snel in huis hebben? Dan adviseren wij je te kiezen voor een van de overige betaalmogelijkheden.

Betalen via jouw eigen bank
Zodra je ‘Vooruitbetalen per bank’ selecteert dan verschijnen onze bankgegevens onder de samenvatting van uw bestelling aan de rechterkant op de bestelpagina. Noteer onze bankgegevens zodat u de betaling direct na het plaatsen van uw bestelling in orde kunt maken voor een vlotte verwerking van uw bestelling. Nadat je op de knop ‘Afronden’ hebt geklikt is de bestelling klaar en ontvang je direct de orderbevestiging per e-mail. Heb je deze niet ontvangen? Dan kan deze in je postvak ongewenst terecht zijn gekomen of heb je jouw e-mailadres niet juist doorgegeven. In de ordervestiging vind je het betalingskenmerk. Vermeld deze altijd bij de overschrijving zodat wij jouw betaling direct kunnen koppelen aan de bestelling.

Onze bankgegevens;
Ten name van; PBC International BV te Laren (NH), Nederland
Rekeningnummer; 7507181
Iban; NL84INGB0007507181
BIC; INGBNL2A

Vergeet niet ons betalingskenmerk bij de betalingen te vermelden.