Actie bij Pink Gellac

 

Er zijn regelmatig acties bij Pink Gellac! De verschillende aanbiedingen worden op de website aangeven. Als er een nieuwe collectie komt is het vaak mogelijk om die met een goede deal te bestellen. Het is zelfs soms mogelijk om een product gratis te krijgen, zoals eerder gedaan is bij de 2 + 1 gratis kleuren deal. Bij de 2 +1 kleuren deal krijg je dus 1 kleur voor niets!

Manicure Sets

Gellak Nagellak Starter Sets Online Kopen

gellak kleuren

Gel Nagellak Kleuren Online Kopen

Als je de Pink Gellac app download blijf je op de hoogte van de verschillende aanbiedingen. Via onze Facebookpagina en klantenservice kun je ook contact met ons opnemen over eventuele vragen. Klanten hebben vaak vragen over verschillende acties en kortingen. Deze vragen handelen wij dan graag af! Het komt vaak voor dat wij een gezamenlijke actie hebben met andere bedrijven. Zo staan er vaak verschillende acties in bijvoorbeeld tijdschriften. Om daarvan op de hoogte gehouden te worden kun je je het beste aanmelden voor de verschillende communicatiekanalen.

De website heeft dagelijks verschillende aanbiedingen. De gegeven korting wordt dan naast het product aangegeven. De aanbiedingen veranderen per dag, zodat je bijna elke dag wel je producten met een goede actie kunt bestellen.

Je kunt je tevens aanmelden voor de nieuwsbrief. Door je aan te melden bij de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwe kortingen, deals en producten. Als wij een nieuwe collectie kleuren hebben wordt dit ook naar buiten gebracht door middel van de nieuwsbrief.

Als je de app download krijg je als eerste een melding als wij een nieuwe actie, aanbieding of nieuwe collectie hebben. Je kunt onze Facebook pagina liken om veel inspiratie op te doen. Regelmatig posten tevreden klanten een foto van de aangebrachte gellak! De klanten helpen elkaar ook om eventuele vragen te beantwoorden, als dit niet gedaan wordt staat de klantenservice van Pink Gellac voor je klaar! De klanten en het Pink Gellac team houden je ook op de hoogte van de verschillende acties en aanbiedingen.